Napelem rendszerek

Tavaszváró napelem Akció!

 

2020.02.18 - 04.30-ig, illetve a készlet erejéig

 
  •  Több termelés kisebb helyen!
  •  Már 2000 napelem telepítés országosan
  •  Akár 0%-os kamatmentes hitel igénybevételével.
  • SHARP standard és SMART napelemes rendszereink most nagyon kedvező áron az új PERC technológiás Monokristályos SHARP napelemekkel.
 

Működés kontroll bárhonnan

Rendeljen rendszeréhez monitoring rendszert, így Ön bárhonnan, akár  mobileszközről vagy számítógépről legyen szó, mindig pontos tájékoztatást kap a napelemes rendszere biztos működéséről, vagy esetleg a meghibásodásáról. 

Azonnali értesítés

Nem lesz több hét termelés kiesés, így semmilyen anyagi,  működésbeli, vagy egyéb veszteség nem éri Önt. Azonnali értesítést kap az esetleges meghibásodásokról.

Előleg nélküli rendelés

Megrendelés előleg nélkül! Rendelje meg, szerződjön le velünk és fizesse ki a rendszer árát a próbaüzem végén! Így elég csak akkor fizetnie, amikor már tapasztalta rendszerünk működőképességét.

Nincs rejtett költség

A megadott árak minden költséget tartalmaznak (kulcsra kész rendszerek), így semmilyen egyéb és rejtett költségre nem kell számítani, nincsenek "meglepetések".

  

Kérem, görgessen le és válassza ki az Önnek megfelelő rendszert és klikkeljen az "MEGNÉZEM" gombra!

Majd az adatlap alján található "AJÁNLATKÉRÉSI ŰRLAP" segítségével kérjen árajánlatot! Munkatársaink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

A felsorolt rendszerektől eltérő igény esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

 
A feltüntetett árak az ország egész területére érvényesek és minden költséget tartalmaznak.
Összesen 1–24 találat 44 -ból/ből
1 2