Földünk védelmében

Cégünk

ELKÖTELEZVE
A MEGÚJULÓ ENERGIÁK MELLETT

A megújuló energiaforrások a mindennapokban körülvesznek minket, nem szennyezik a környezetet, nem bocsátanak ki káros anyagot, hatalmas mennyiségben állnak rendelkezésünkre, nem emelkedik az áruk, csak arra várnak, hogy felhasználjuk azokat. Így megóvhatjuk földünket a globális felmelegedéstől és a következő nemzedékek számára is élhető marad a Föld.

  • Örökké rendelkezésre álló készletek
  • Környezetkímélő működés
  • Energia függetlenség
  • Kiszámítható megtérülés
  • Ingatlan értéknövelő
  • Hosszútávú működés

A mai gyorsan fejlődő világban, naponta jönnek létre új és újabb technikai berendezések, megoldások. Ezek megismeréséhez, megértéséhez elengedhetetlen a folyamatos képzés. Ezért tartjuk fontosnak szakembereink számára is a folyamatos oktatást, mert csak így fogunk tudni minőségi munkát végezni

…Mivel ezek a beruházások hosszú időre szólnak, ezért ajánlatos körültekintően kiválasztani a tervezéssel és kivitelezéssel megbízott céget.

Az EnerGo Investment Kft. VIP tagja a legnagyobb hazai napelemes érdekképviseleti szervezetnek, a Magyar Napelem Napkollektor Szövetségnek.

TÖRTÉNETÜNK

Cégünk 1999-ben két fővel alakult meg. Tevékenységünket műszaki cikkek kereskedésével kezdtük. 2000-től több országból importáltunk és forgalmaztunk termékeket, már nagykereskedelmi céllal is. Emellett fém berendezések gyártatását is megkezdtük – olasz és német partnercégekkel együttműködve – főleg multinacionális vállalatok számára.

Cégünk elkezdett foglalkozni a megújuló energiákban rejlő lehetőségekkel. Munkatársaink száma növekedett, kollégáink több képzésen, gyakorlati oktatáson vettek részt. Megkezdtük a napelemes rendszerek telepítését. Több neves napelem gyártóval vettük fel a közvetlen kapcsolatot. Legnagyobb gyári beszállítónk lett az egyik legnívósabb napelem gyártó cég, a japán tulajdonú Sharp. Emellett több gyártó termékeit forgalmazzuk és telepítjük idehaza.

Országosan telepítünk napelemes rendszereket. Ügyfeleink között egyaránt szerepelnek magánszemélyek, társasházak, valamint céges és önkormányzati megrendelők. Cégünk megrendelései folyamatosan növekszenek, emiatt szükségessé válik irodánk bővítése, mely 2018-ban Aszódról Budapestre költözött. Raktárunk vidéken maradt.

Cégünk folyamatosan fejlődik, megrendeléseink száma szükségessé teszi a telepítő csapat, valamint az irodai kollégák létszámának növelését is. Ezért új, budapesti telephelyre költöztünk, ahol már egy helyen található a raktárunk és az irodánk is.  A nagyméretű raktár és a modern iroda megfelelő körülményeket biztosít kollégáink számára a minőségi munkához.

Folyamatosan keressük a legjobb minőségű és árú termékeket, melyeket igyekszünk közvetlenül a gyártótól beszerezni, hogy versenyképesek maradjunk a napelemes piacon.

TANÁCSADÁS

A jó rendszer az alapos tervezéssel kezdődik!

Tervezőmérnök kollegánk és cégünk több éves tapasztalata biztosíték a tökéletes rendszer működésére. A modern szoftvereknek köszönhetően a megtervezett rendszerek a legjobb hatékonysággal fognak sok-sok éven keresztül működni.

A rendszer alkotóelemeit kizárólag prémium minőségű anyagokból állítjuk össze. Minden felhasznált anyag rendelkezik német TÜV minősítéssel

TERVEZÉS

A jó rendszer az alapos tervezéssel kezdődik!

Villamosmérnök kollegánk és cégünk több éves tapasztalata biztosíték a tökéletes rendszer működésére. A modern szoftvereknek köszönhetően a megtervezett rendszerek a legjobb hatékonysággal fognak sok-sok éven keresztül működni.

A rendszer alkotóelemeit kizárólag prémium minőségű anyagokból állítjuk össze. Minden felhasznált anyag rendelkezik német TÜV minősítéssel

KIVITELEZÉS

Cégünk munkatársai több éves kivitelezői tapasztalattal rendelkeznek, pontos, precíz, megbízható munkát végeznek, melyet megbízóink elégedettsége is bizonyít.

A mai gyorsan fejlődő világban, naponta jönnek létre új és újabb technikai berendezések, megoldások. Ezek megismeréséhez, megértéséhez elengedhetetlen a folyamatos képzés. Ezért tartjuk fontosnak szakembereink számára is a folyamatos oktatást, mert csak így fogunk tudni minőségi munkát végezni.

Mivel ezek a beruházások hosszú időre szólnak, ezért ajánlatos körültekintően kiválasztani a tervezéssel és kivitelezéssel megbízott céget.

Minden általunk telepített berendezésre 5 év kivitelezői garanciát vállalunk. Ez a hosszú garancia is biztosíték a minőségi munkára.

KARBANTARTÁS

Murphy törvénye szerint „ami elromolhat, az el is romlik” Ezt a szállóigét már régóta ismerjük, viszont ha megtudjuk előzni a meghibásodást,akkor miért fogadjuk el Murphy törvényét? Persze vannak olyan meghibásodások, melyek a leggondosabb karbantartással sem megelőzhetőek, de ha legalább azt megtesszük, amit lehet, már sok kiadástól és bosszúságtól kíméljük meg magunkat.

Cégünk többfajta műszaki berendezés telepítésével foglalkozik. Valamennyivel kapcsolatban végzünk karbantartást is.

}}

10 ÉV TAPASZTALAT

A tervezéstől az engedélyeztetésen át a kivitelezésig mindent elintézünk, hogy Ön csak élvezze az energiafüggetlenséget.

SZAKÉRTELEM

Cégünk a szakszerű kivitelezést garantálja. Elsődleges feladatunk a határidő betartása és a minőségi munka elvégzése.

ZZ

MINŐSÉGI TERMÉKEK

Az általunk kínált napelemes rendszereket csakis prémium minőségű termékekből állítjuk össze, így garantált a hosszútávú, hibamentes működés.

PARTNEREINK