Földünk védelmében

Cégünk

ELKÖTELEZVE
A MEGÚJULÓ ENERGIÁK MELLETT

A megújuló energiaforrások a mindennapokban körülvesznek minket, nem szennyezik a környezetet, nem bocsátanak ki káros anyagot, hatalmas mennyiségben állnak rendelkezésünkre, nem emelkedik az áruk, csak arra várnak, hogy felhasználjuk azokat. Így megóvhatjuk földünket a globális felmelegedéstől és a következő nemzedékek számára is élhető marad a Föld.

  • Örökké rendelkezésre álló készletek
  • Környezetkímélő működés
  • Energia függetlenség
  • Kiszámítható megtérülés
  • Ingatlan értéknövelő
  • Hosszútávú működés

A mai gyorsan fejlődő világban, naponta jönnek létre új és újabb technikai berendezések, megoldások. Ezek megismeréséhez, megértéséhez elengedhetetlen a folyamatos képzés. Ezért tartjuk fontosnak szakembereink számára is a folyamatos oktatást, mert csak így fogunk tudni minőségi munkát végezni

…Mivel ezek a beruházások hosszú időre szólnak, ezért ajánlatos körültekintően kiválasztani a tervezéssel és kivitelezéssel megbízott céget.

TÖRTÉNETÜNK

Cégünk 1999-ben két fővel alakult meg. Tevékenységünket műszaki cikkek kereskedésével kezdtük. 2000-től több országból importáltunk és forgalmaztunk termékeket, már nagykereskedelmi céllal is. Emellett fém berendezések gyártatását is megkezdtük – olasz és német partnercégekkel együttműködve – főleg multinacionális vállalatok számára.

Cégünk elkezdett foglalkozni a megújuló energiákban rejlő lehetőségekkel. Munkatársaink száma növekedett, kollégáink több képzésen, gyakorlati oktatáson vettek részt. Megkezdtük a napelemes rendszerek telepítését. Több neves napelem gyártóval vettük fel a közvetlen kapcsolatot. Legnagyobb gyári beszállítónk lett az egyik legnívósabb napelem gyártó cég, a japán tulajdonú Sharp. Emellett több gyártó termékeit forgalmazzuk és telepítjük idehaza.

Országosan telepítünk napelemes rendszereket. Ügyfeleink között egyaránt szerepelnek magánszemélyek, társasházak, valamint céges és önkormányzati megrendelők. Cégünk megrendelései folyamatosan növekszenek, emiatt szükségessé válik irodánk bővítése, mely 2018-ban Aszódról Budapestre költözött. Raktárunk vidéken maradt.

Cégünk folyamatosan fejlődik, megrendeléseink száma szükségessé teszi a telepítő csapat, valamint az irodai kollégák létszámának növelését is. Ezért új, budapesti telephelyre költöztünk, ahol már egy helyen található a raktárunk és az irodánk is.  A nagyméretű raktár és a modern iroda megfelelő körülményeket biztosít kollégáink számára a minőségi munkához.

Folyamatosan keressük a legjobb minőségű és árú termékeket, melyeket igyekszünk közvetlenül a gyártótól beszerezni, hogy versenyképesek maradjunk a napelemes piacon.

0
Megtermelt energia MWh
0
Telepített rendszer
0
Széndioxid megtakarítás tonna
0
Elültetett fák egyenértéke
AMIT KÍNÁLUNK

Ha elektromos áramot vagy használati meleg vizet szeretne előállítani megújuló energia segítségével, biztosan tudunk Önnek megfelelő megoldást ajánlani.

Ha új fűtési rendszert szeretne kiépíteni vagy a meglévő fűtési rendszerét szeretné korszerűsíteni modern hőszivattyús megoldással – legyen az családi ház, cég vagy intézmény – mi a legoptimálisabb megoldást fogjuk Önnek ajánlani.

Napelem rendszerek
0%
Napkollektorok
0%
Hőszívattyú
0%
Minőség
0%
PARTNEREINK
0-02-0a-13487422b6963f36fbe19275d7bd9b0eef3f844c6dbbbb5b3a7df9936b66d262_4f95c3d4
A. Mária, Mindszent

Szeretném megköszönni azt a gyorsaságot, ahogyan a telepítést elvégezték és az én nagy álmomat megvalósították – hiszen két hónap sem telt el a szerződéskötés és a kivitelezés közt.
A cég munkatársai – akikkel akár személyesen, akár telefonon vagy e-mailben kapcsolatba kerültem – segítőkészek, korrektek és hozzáértőek voltak.
A szerelőbrigád pontosan érkezett, és összeszokottan dolgozott. Mindenkinek megvolt a maga reszortja, pörgős ütemben haladt a munka. A kocsiban megvolt minden alkatrész és szerszám, ami a munka elvégzéséhez kellett – ezzel az előrelátásukról és a szervezettségükről, hatékonyságukról tettek tanúbizonyságot.
A villanyszerelő Tamás intelligens és kreatív módon oldotta meg a vezeték “lejutását” a padlásról a földszintre. István cirkuszi akrobatákat megszégyenítő ügyességgel közlekedett a tetőn, egyetlen cserép sem tört össze. Ottó a pakolás fő felelőse volt, példás rendet hagyva maguk után.

blank-head-profile-pic-for-a-man
N. Gábor

Nálam január óta üzemel a rendszerük, legnagyobb megelégedésemre. Végig nagyon korrekt partnerek voltak, lelkiismeretesen végigvitték a teljes papírmunkát.

person-gray-photo-placeholder-woman-vector-23519828
H. Mária
Marketing Manager

Határidőre, korrekten dolgoztak, csak ajánlani tudom őket! 👍

anonf2
K. Ica
Marketing Manager

Csak ajánlani tudom! Az Energo Investment csapata minden szempontból korrekt. Precíz az ügyintézés, szakszerű, gyors a telepítés. Mindenben készségesen segítenek, ha valami kérdés merülne fel.