Földünk védelmében

Cégünk

ELKÖTELEZVE A MEGÚJULÓ ENERGIÁK MELLETT

Napelemek, inverterek, hőszivattyúk, klímák

Az Energo Investment Kft. 1999 óta van jelen a magyar piacon. Több mint 10 éve foglalkozunk napelemes rendszerekkel. Eleinte telepítéssel, 2022-től viszont csak B2B nagykereskedelemmel. Kínálatunkban több globális márka napelem, inverter, hőszivattyú és klíma terméke is megtalálható.  Beszállítóinkkal közvetlen kapcsolatban állunk és magyarországi képviseletei vagyunk.

Miért érdemes minket választania?
  • Műszaki képzések
  • Ha elakadt, mérnöki támogatást nyújtunk
  • Igénybejelentések és grafikus tetőtervek készítése

Irodánk és raktárunk egy helyen az újpesti Ipari Parkban található, az M0-ás autópályáról könnyen megközelíthető. Igyekszünk folyamatos, nagy készletet tartani minden népszerű termékünkből. Kínálatunkban megtalálhatóak a napelemek, inverterek, hőszivattyúk, klímák és a telepítéshez szükséges kiegészítők.

A mai gyorsan fejlődő világban, naponta jönnek létre új és újabb technikák, megoldások. Ezek megismeréséhez, megértéséhez elengedhetetlen a folyamatos képzés. Ezért tartjuk fontosnak szakembereink és partnereink számára is a folyamatos oktatást, mert csak így fogunk tudni minőségi munkát végezni. Ezekre a képzésekre gyakran invitálunk vendégelőadókat, mérnököket a gyártó cégektől. Képzéseinket az év folyamán több alkalommal, különböző témákban tartjuk, így biztosítva a naprakész információkat a legújabb napelemes, hőszivattyús rendszerekkel kapcsolatban.

Ha elakadt egy telepítéssel mérnöki csapatunk örömmel áll rendelkezésére. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk, akár a gyártó mérnökeinek bevonásával, biztosan találnak megoldást felmerülő kérdéseire.

TÖRTÉNETÜNK

Cégünk 1999-ben két fővel alakult meg. Tevékenységünket műszaki cikkek kereskedésével kezdtük. 2000-től több országból importáltunk és forgalmaztunk termékeket, már nagykereskedelmi céllal is. Emellett fém berendezések gyártatását is megkezdtük – olasz és német partnercégekkel együttműködve – főleg multinacionális vállalatok számára.

Cégünk elkezdett foglalkozni a megújuló energiákban rejlő lehetőségekkel. Munkatársaink száma növekedett, kollégáink több képzésen, gyakorlati oktatáson vettek részt. Megkezdtük a napelemes rendszerek telepítését. Több neves napelem gyártóval vettük fel a közvetlen kapcsolatot. Legnagyobb gyári beszállítónk lett az egyik legnívósabb napelem gyártó cég, a japán tulajdonú Sharp. Emellett több gyártó termékeit forgalmazzuk és telepítjük idehaza.

Országosan telepítünk napelemes rendszereket. Ügyfeleink között egyaránt szerepelnek magánszemélyek, társasházak, valamint céges és önkormányzati megrendelők. Cégünk megrendelései folyamatosan növekszenek, emiatt szükségessé válik irodánk bővítése, mely 2018-ban Aszódról Budapestre költözött. Raktárunk vidéken maradt.

Cégünk új, budapesti telephelyre költözött, ahol már egy helyen található a raktárunk és az irodánk is.  A nagyméretű raktár és a modern iroda megfelelő körülményeket biztosít kollégáink számára a minőségi munkához.

Cégünk 2022-től átállt a napelemes rendszerösszetevők nagykereskedelmére. B2B üzletágunkhoz szükséges nagykereskedelmi raktárkészletünket folyamatosan fejlesszük, regisztrált partnereink számára kedvezményes árakat kínálunk és további akciókat is indítunk.

Több globális márka magyarországi képviselete vagyunk mint pl: Huawei, Sharp, Panasonic, Risen. Kínálatunkba továbbra is törekszünk csak minőségi termékeket felvenni.

TERVEZÉS

A jó rendszer az alapos tervezéssel kezdődik!

Villamosmérnök kollégánk és cégünk több éves tapasztalata biztosíték a tökéletes napelemes, hőszivattyús rendszer működésére. A modern szoftvereknek köszönhetően a megtervezett rendszerek a legjobb hatékonysággal fognak sok-sok éven keresztül működni.

A rendszer alkotóelemeit kizárólag prémium minőségű anyagokból állítjuk össze. Minden felhasznált anyag rendelkezik német TÜV minősítéssel

SZAKMAI KÉPZÉSEK

A jó rendszerhez alapos termékismeret szükséges!

Nagy hangsúlyt fektetünk az értékesítés mellett a szakmai oktatásra.  Rendszeres tréningjeinken alapos, gyakorlati tudást adunk partnereinknek. A termékismeret mellett, a napelemek, hőszivattyúk, inverterek, klímák szakszerű telepítését, a rendszerek bővítését, korszerűsítését, és a garanciális ügyintézés fő elemeit is bemutatjuk.

Oktatásainkon vendégelőadók között gyártó partnereink munkatársai és neves szakmai trénerek is megtalálhatóak.

PARTNEREINK