ASwich ERS tűzvédelmi kapcsoló

Az ASwich Electrical egy professzionális elektromos termékeket gyártó cég, melynek célja, hogy a legjobb magas-és alacsony feszültségű egyenáramú kapcsolót biztosítson rendszeréhez. Székházuk Kínában, Wenzhouban található, ahol az ASwich Electrical egy 30.000 m²-es raktárral és gyárral rendelkezik és 500 embert foglalkoztat. Az alkalmazottak 30%-a R&D mérnök. Világszerte jelen vannak, többek között: Magyarország, Írország, Anglia, Ausztrália, India, Korea és sok más országban.

Az ASwich profi kutató-és fejlesztő csapattal rendelkezik, ennek köszönhetően a világ minden területére eljutottak megoldásaik és több nemzetközi sikert is elért. Kínában az elsők között kapták meg kapcsolóik az UL tanúsítványt. DC kapcsolóikat a világ minden tájára exportálják, többek között az Egyesült Királyságba, Ausztráliába, Franciaországba és Olaszországba. Kínában, az ASwich termékeit használják olyan vezető gyártók mint a Huawei, Panasonic, LG vagy a Sungrow.

ASwich ERS széria

  • 10 Sztringig
  • 55A áramerősségig
  • 1500V DC feszültségig
  • CE tanúsítvány
  • Motorvezérelt lekapcsolás
  • Robusztus műanyag ház
  • MC4
  • Automatikusan lekapcsolás 70℃ felett
  • Légzőszeleppel felszerelve, a kondenzáció elkerülése végett

TELJESEN LEVÁLASZTJA A PANELEKET

Az ASwich tűzvédelmi kapcsoló EDS kapcsolót használ és közvetlenül használható napelemes panelekkel. Tűz esetén a tűzvédelmi kapcsoló gyorsan lekapcsolja a teljes napelemes rendszert, magas DC feszültség veszélye nélkül. Ha az ügyfél minél alacsonyabb DC feszültséget szeretne elérni a tetőjén (pl. 80V ~ 120V alatt), lehetőségünk van több tűzvédelmi kapcsolót is telepíteni (egyet 2-3 panelenként) a maximális biztonság érdekében.

A LEGNÉPSZERŰBB DC KAPCSOLÓKAT HASZNÁLJA

Az ASwich ERS széria a EDS kapcsolóval van felszerelve, ami világszerte a legnépszerűbb napelemes DC kapcsoló. Az ASwich mechanikus lekapcsolási ideje 5 milliszekundum. Öntisztító funkcióval kombinálva jelentősen nagyobb kapcsolók tartóssága és biztonsága. Ezen okok miatt válassza a legtöbb inverter gyártó a EDS kapcsolót.

NEM IGÉNYEL MÁS HÁLÓZATOT

 

A piacon lévő más távoli kommunikációt igénylő gyors leválasztós eszközökkel összehasonlítva, az ASwich ERS tűzvédelmi kapcsolót közvetlenül az AC áramkör irányítja, ami nem igényel további hálózatot. A meglévő váltóáramú rendszert használja. Emellett, az ASwich nem rendelkezik elektronikus úton történő kikapcsolási funkcióval, hanem egy leválasztó kapcsolóval, ami sokkal stabilabbá teszi a DC áramkörről való lecsatlakozást.

MEGHOSSZABBITJA AZ INVERTER ÉLETHOSSZÁT

Ha ASwich tűzvédelmi kapcsoló van telepítve a rendszerébe, áramszünet, karbantartás vagy áramköri meghibásodás esetén, a DC áramkör automatikusan lekapcsolódik. Ez nagymértékben meghosszabbítja a solar inverterek élethosszát, és biztonságosabbá teszi az inverterek javítását.

PROFI DC KAPCSOLÓ GYÁRTÓ

 

Az ASwich hatalmas DC kapcsoló gyártási tapasztalattal rendelkezik és világszerte elismert cég. Az ASwich Kínában az elsőszámú cég, ami távoli kommunikációt nem igénylő áramkapcsolót gyárt, hatékonyan biztosítva a magas DC áramú tetők biztonságát.

AUTOMATIKUS VISSZAÁLLITÁS

 

Az ASwich ERS tűzvédelmi kapcsolója automatikusan visszaállítja magát. Amikor az AC áramforrás lekapcsolt (pl. áramszünet esetén) és utána visszakapcsoljuk, az ASwich önműködően visszaáll és gyorsan csatlakozik az áramkörhöz. Az ügyfélnek így nem kell kézzel visszaállítania.

Érdeklődne termékeink iránt? Tekintse meg webshopunkat!