ProJoy PEFS tűzvédelmi kapcsoló

A PROJOY ELECTRIC egy professzionális elektromos termékeket gyártó cég, melynek célja, hogy a legjobb magas-és alacsony feszültségű egyenáramú kapcsolót biztosítson rendszeréhez. Székházuk Kínában található, ahol a PROJOY Electric 3 R&D központtal (Suzhou, Wenzhou és Xiamen), illetve leányvállalatokkal és hivatalos forgalmazókkal rendelkezik világszerte, többek között: Magyarország, Olaszország, Anglia, Ausztrália, India, Korea és sok más országban.

A ProJoy profi kutató-és fejlesztő csapattal rendelkezik, ennek köszönhetően a világ minden területére eljutottak megoldásaik és több nemzetközi sikert is elért: UL és CSA Észak-Amerikában, EC CE tanúsítvány, nemzetközileg elismert CB tanúsítvány, Svéd Nemko tanúsítvány, Ausztrália SAA tanúsítvány, Német VDE tanúsítvány és Kína CCC tanúsítványa. DC kapcsolóikat a világ minden tájára exportálják, többek között az Egyesült Királyságba, Ausztráliába, Franciaországba és Olaszországba. Kínában, a ProJoy termékeit használják a vezető inverter gyártók mint a Huawei és a Sungrow.

A legmodernebb technológiákat és eszközöket felhasználva és képzett szakemberek alkalmazásával a ProJoy továbbra is a folyamatos fejlődést tartja szem előtt. A ProJoy tapasztalt nemzetközi marketing-és szervizcsapatokkal rendelkezik.

ProJoy PEFS széria

  • 5 Sztringig
  • 85A áramerősségig
  • 1500V DC feszültségig
  • CE tanúsítvány
  • Motorvezérelt lekapcsolás
  • Robusztus műanyag ház
  • IP66 Kivezetés nélküli | Tömszelencés | MC4
  • Automatikusan lekapcsolás 70℃ felett
  • Légzőszeleppel felszerelve, a kondenzáció elkerülése végett

TELJESEN LEVÁLASZTJA A PANELEKET

A PEFS tűzvédelmi kapcsoló PEDS kapcsolót használ és közvetlenül használható napelemes panelekkel. Tűz esetén a tűzvédelmi kapcsoló gyorsan lekapcsolja a teljes napelemes rendszert, magas DC feszültség veszélye nélkül. Ha az ügyfél minél alacsonyabb DC feszültséget szeretne elérni a tetőjén (pl. 80V ~ 120V alatt), lehetőségünk van több tűzvédelmi kapcsolót is telepíteni (egyet 2-3 panelenként) a maximális biztonság érdekében.

A LEGNÉPSZERŰBB DC KAPCSOLÓKAT HASZNÁLJA

A Projoy PEFS széria a PEDS kapcsolóval van felszerelve, ami világszerte a legnépszerűbb napelemes DC kapcsoló. A Projoy mechanikus lekapcsolási ideje 5 milliszekundum. Öntisztító funkcióval kombinálva jelentősen nagyobb kapcsolók tartóssága és biztonsága. Ezen okok miatt válassza a legtöbb inverter gyártó a PEDS kapcsolót.

NEM IGÉNYEL MÁS HÁLÓZATOT

 

A piacon lévő más távoli kommunikációt igénylő gyors leválasztós eszközökkel összehasonlítva, a Projoy PEFS tűzvédelmi kapcsolót közvetlenül az AC áramkör irányítja, ami nem igényel további hálózatot. A meglévő váltóáramú rendszert használja. Emellett, a PEFS nem rendelkezik elektronikus úton történő kikapcsolási funkcióval, hanem egy leválasztó kapcsolóval, ami sokkal stabilabbá teszi a DC áramkörről való lecsatlakozást.

MEGHOSSZABBITJA AZ INVERTER ÉLETHOSSZÁT

Ha a Projoy tűzvédelmi kapcsoló van telepítve a rendszerébe, áramszünet, karbantartás vagy áramköri meghibásodás esetén, a DC áramkör automatikusan lekapcsolódik. Ez nagymértékben meghosszabbítja a solar inverterek élethosszát, és biztonságosabbá teszi az inverterek javítását.

PROFI DC KAPCSOLÓ GYÁRTÓ

 

A Projoy hatalmas DC kapcsoló gyártási tapasztalattal rendelkezik és világszerte elismert cég. A Projoy Kínában az elsőszámú cég, ami távoli kommunikációt nem igénylő áramkapcsolót gyárt, hatékonyan biztosítva a magas DC áramú tetők biztonságát.

AUTOMATIKUS VISSZAÁLLITÁS

 

A Projoy PEFS tűzvédelmi kapcsolója automatikusan visszaállítja magát. Amikor az AC áramforrás lekapcsolt (pl. áramszünet esetén) és utána visszakapcsoljuk, a PEFS önműködően visszaáll és gyorsan csatlakozik az áramkörhöz. Az ügyfélnek így nem kell kézzel visszaállítania.

Érdeklődne termékeink iránt? Tekintse meg webshopunkat!