Risen RSM130-8-440W

A Risen Energy Co. Ltd.-t 1986-ban alapították, és 2010-ben kínai részvénytársaságként jegyzik. A napenergia-ipar egyik úttörője, és Kutatás-fejlesztés szakértőként elkötelezett az ágazat mellett. Gyors fejlődése az innovativitásuknak és a kiemelkedően magas modul hatékonyságuknak köszönhető. Évekig tartó erőfeszítések után elérte a 19,1 GW modulgyártási kapacitást. A céget a Bloomberg Tier 1 listán ma is a világ TOP 5 gyártójaként tartják számon.

  • Több mint 36 éves éves tapasztalat
  • Irodáik világszerte megtalálhatóak: Kína, Németország, Ausztrália, Mexikó, Japán, India, Egyesült Államok.
  • A Risen évről-évre fejleszti a fejlesztő csapatát, biztosítva az innovációkat
  • Úttörő a napenergia piacon, kiemelkedően magas modul-hatékonyság
  • PERC technológia
  • A Risen Energy több mint 45 kulcsfontosságú üzleti alaptechnológiával rendelkezik, és nemzeti szintű fotovoltaikus laboratóriumot hozott létre, amely független és megkapta a CNAS tanúsítványt
  • A laboratórium 54 projekttesztet tud végezni, ami garanciát nyújt a tökéletes minőségre
  • A Risen termékei megfelelnek a TüV, CE, GS, ROHS, REACH, PAHS és más nemzetközi tanúsítványoknak
  • 1. helyezést / arany medált értek el a 9. Kína Brand Fesztiválon, más kínai napelem gyártókkal szemben

Bloomberg Tier 1 - Risen Energy

A Bloomberg New Energy Finance (BNEF) létrehozott egy minősítési rendszert a napelemgyártók besorolásához. Azok a vállalatok, melyeknél  a banki mérleg pozitív, első osztályú minősítést kapnak. A Risen Energy, a lista indulása óta Tier 1-es besorolású a napelem vállalatok listáján, sőt évek óta a világ TOP 5 gyártójaként tartják számon, ami egyet jelent a pénzügyi stabilitással és a minőségi gyártással. Ez egyben egy fontos jelzés is a jótállás teljesítésével kapcsolatban.

Risen 440W

Specifikáció

Teljesítmény

440 Wp

Méretek

1894 x 1096 x 30 mm

Súly

22.5 kg

Cellák típusa

Monokristály

Cellák száma

130

Modul hatásfok

21.7%

Keret típusa

Eloxált alumínium ötvözet, fekete

Tanusítványok

TÜV, CE, ISO9001, ISO14001
OHSAS18001, IEC TS 62941

Garancia

A Risen Energy 12 éves termék garanciát és 25 éves folyamatos teljesítmény garanciát vállal.

Miért jó a felezett cella?

A félcellás modulok fő előnyei a felhasználók számára a 2-3 %-kal magasabb modul teljesítmény és a magasabb összhozam. Egy félcellás modulban a hagyományos teljes cellákat két egyenlő részre osztják.

 

Ezenkívül a modult is egy felső és egy alsó részre osztják és a félcellákat elrendezik rajta. A cellák felosztásával a cellánként generált energiát megfelezik, az ellenállási veszteségeket viszont a cellák és a modul szintjén egynegyedére csökkentik. Ezenkívül a felére csökkentett áram jelentősen csökkenti a cellák hőmérsékletét, így csökken a hot spot hatás is. A három kicsi csatlakozódoboz, melyek mindegyike csak egy bypass-diódával van felszerelve, kevesebb hőt továbbít az alul lévő cellákba. Ezek a tényezők megnövelik a teljes rendszer élettartamát, és a modul megfelezése szintén javítja az általános teljesítményt. Az előállított áram útja a modul megosztásával lerövidül, tovább csökkentve az ellenállási veszteségeket. A modul függőleges felszerelése is előnyösnek bizonyulhat árnyékolt helyzetekben. Ha a modul alsó része árnyékolt, akkor a felhasználók továbbra is 50%-os teljesítményt generálhatnak a felső felével, miközben egy egész cellás modul termelése teljesen lecsökken ilyen esetekben. Például előfordul földretelepített vagy dönthető tetőberendezésekre telepített, rendszerek esetén, ahol sorok közötti leárnyékolás fordulhat elő. A félcellás modulokkal tehát magasabb teljesítmény és rendszerenként magasabb hozam érhető el.

Érdeklődne napelemeink iránt? Tekintse meg webshopunkat!