Cégünk 1999-ben alakult. Fő tevékenységünk a megújuló energiát hasznosító berendezések telepítésének tervezése, forgalmazása, kivitelezése.

Ha elektromos áramot vagy használati meleg vizet szeretne előállítani megújuló energia segítségével, biztosan tudunk Önnek megfelelő megoldást ajánlani.

Ha új fűtési rendszert szeretne kiépíteni vagy a meglévő fűtési rendszerét szeretné korszerűsíteni modern hőszivattyús megoldással – legyen az családi ház, cég vagy intézmény – mi a legoptimálisabb megoldást fogjuk Önnek ajánlani.

Amennyiben lakását, irodáját, klimatizálni szeretné, nálunk a modern és gazdaságos üzemeltetésű berendezéseket fog találni.

Minden általunk forgalmazott berendezésekre a gyártó által meghatározott termékgaranciát biztosítjuk. A kivitelezésre mi vállaljuk a garanciát.

Az EnerGo Investment elkötelezett a megújuló energiaforrások népszerűsítése mellett.

SZOLGÁLTATÁSOK
Tervezés
Tervezőmérnök kollegáink és cégünk több éves tapasztalata biztosíték a tökéletes napelem, hőszivattyús rendszer működésére. A legújabb tervező szoftvereket használjuk a biztos siker eléréséért.
Tanácsadás
Átfogó, személyre szabott, ingyenes tanácsadás, melyben figyelembe vesszük az Ön projektjének adottságait. Tanácsot adunk a napelem vagy hőszivattyú beruházás nagyságára úgy, hogy a legoptimálisabb legyen az Ön számára.
Disztribúció
Cégünk kizárólag disztribúcióval foglalkozik. Többek között napelemekkel, hőszivattyúkkal, klímákkal és a telepítéshez szükséges kiegészítő termékekkel.
SZAKMAI KÉPZÉSEK
Termékek forgalmazása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a termékismeretre. Egész évben több oktatást szervezünk gyártó partnereinkkel közösen.
03 / MIÉRT VÁLASSZ MINKET?
Minőségi termékpaletta
Az általunk kínált napelemeket, hőszivattyúkat és egyéb termékeket csakis prémium minőségű termékekből állítjuk össze, így garantált a hosszútávú, hibamentes működés.
Megbízható szakemberek
Kollégáink szakmai tudásukkal segítik a megfelelő termékek kiválasztását már az első lépésektől kezdve.
10 éve a megújuló energiák elkötelezettje
10 éves tapasztalatunkkal segítünk a megfelelő napelemet, hőszivattyút, klímát kiválasztani raktárkészletünkről, országos szállítással.
LEGUTÓBBI MUNKÁINK
TEKINTSE MEG EDDIGI MUNKÁINKAT!
02 / WEBSHOP
05 / CLIENTS SAYS
0-02-0a-13487422b6963f36fbe19275d7bd9b0eef3f844c6dbbbb5b3a7df9936b66d262_4f95c3d4
A. Mária, Mindszent

Szeretném megköszönni azt a gyorsaságot, ahogyan a telepítést elvégezték és az én nagy álmomat megvalósították – hiszen két hónap sem telt el a szerződéskötés és a kivitelezés közt.
A cég munkatársai – akikkel akár személyesen, akár telefonon vagy e-mailben kapcsolatba kerültem – segítőkészek, korrektek és hozzáértőek voltak.
A szerelőbrigád pontosan érkezett, és összeszokottan dolgozott. Mindenkinek megvolt a maga reszortja, pörgős ütemben haladt a munka. A kocsiban megvolt minden alkatrész és szerszám, ami a munka elvégzéséhez kellett – ezzel az előrelátásukról és a szervezettségükről, hatékonyságukról tettek tanúbizonyságot.
A villanyszerelő Tamás intelligens és kreatív módon oldotta meg a vezeték “lejutását” a padlásról a földszintre. István cirkuszi akrobatákat megszégyenítő ügyességgel közlekedett a tetőn, egyetlen cserép sem tört össze. Ottó a pakolás fő felelőse volt, példás rendet hagyva maguk után.

IMG_20200528_114155
L. Julianna, Tiszafüred

Nekem is az Energo Investment Kft szerelte fel a rendszeremet, 2020 májusában. Minden engedélyt, kérelmet ők intéztek, a szerződés megírása és a beüzemelés között talán 2 hónap telt el..nagyon rugalmasak, gyorsak voltak és szépen dolgoztak..nagyon meg voltunk elégedve mindennel, merem őket ajánlani..mi saját költségünkön csináltattuk mert akkor éppen nem lehetett pályázni rá. Mindent elintéztek, én csak a szerződést írtam alá és mikor felrakták ki próbálták,fizettem.

kész tető3
E. Tamás
Marketing Manager

Az EnerGo Investment háromfős csapata ma Kaposszekcsőn, otthonunkba telepítette a szerződésnek megfelelően a napelemes rendszert. A három munkatársa este 19:30-ig pihenés nélkül, nagyon lelkiismeretesen, rugalmasan, a lehetőségek szerint a kéréseimet is figyelembe véve végezte a munkáját. A próbaüzem alapján működőképes lett a rendszer, de arra is volt gondjuk, hogy a napelemek, az inverter, stb. elhelyezése ne csak praktikus, hanem esztétikus is legyen. Emberileg is nagyon korrektek voltak.

blank-head-profile-pic-for-a-man
N. Gábor

Nálam január óta üzemel a rendszerük, legnagyobb megelégedésemre. Végig nagyon korrekt partnerek voltak, lelkiismeretesen végigvitték a teljes papírmunkát.

anonf2
K. Ica
Marketing Manager

Csak ajánlani tudom! Az Energo Investment csapata minden szempontból korrekt. Precíz az ügyintézés, szakszerű, gyors a telepítés. Mindenben készségesen segítenek, ha valami kérdés merülne fel.