Fronius

A Fronius nevet már 60 éve ismerik a felhasználók. A nagy tapasztalatú, magas minőséget gyártó osztrák vállalat már 1992-óta gyárt a napelemes rendszerekhez invertereket. Az inverter a napelemes rendszer „agya”. A termelés nagysága nagymértékben függ az invertertől. A Fronius invertereket magas hatékonyság és hosszú élettartam jellemzi.

1997-ben és 1999-ben a Fronius innovációs díjat nyert. 2004-ben már megháromszorozta gyártási kapacitását 70MW-ról 200MW-ra! 2013-ban a SolarEnergyDivízió-ban az év innováció díját nyerte.

Magyarországi hivatalos Fronius szervizpartnerei vagyunk. Ami azt jelenti hogy a garanciális, garancián túli javításokat és alkatrész értékesítést is végzünk.

A Fronius garanciáról:

  • A Fronius 5 éves gyártói garanciát vállal amely 15 évre meghosszabbítható
fronius-primo_4

Fronius Primo

3,0 és 8,2 kW közötti teljesítménykategóriáival a Fronius Primo tökéletes kiegészítője a SnapINverter generációnak. Ez az egyfázisú, transzformátor nélküli eszköz ideális inverter a háztartások számára. Az innovatív SuperFlex Design maximális rugalmasságot biztosít a rendszertervezésben, míg a SnapINverter szerelőrendszer a lehető legkönnyebbé teszi a telepítést és a karbantartást. Az alapfelszerelésnek számító kommunikációs csomag, amelynek része a WiFi, az energiagazdálkodás, számos interfész és még sok egyéb is teszi a lakossági ügyfelek kommunikatív inverterévé a Fronius Primo készüléket.

product-inverter-fronius-symo1

Fronius Symo

3,0 és 20,0 kW közötti teljesítménykategóriáival a transzformátor nélküli Fronius Symo a háromfázisú inverter minden rendszermérethez. A SuperFlex Designhoz tartozó Fronius Symo a tökéletes választás az összetett alakú vagy több tájolású tetőkhöz. A gyárilag biztosított WiFi vagy Ethernet internetkapcsolat, valamint a más gyártóktól származó komponensek könnyű integrálásával a Fronius Symo inverterek a piac legkommunikatívabb inverterei. Ezenkívül a mérőóra kapcsolat lehetővé teszi a dinamikus betáplálás-kezelést és a fogyasztás érhető megjelenítését.

fronius-eco-inverter

Fronius Eco

A háromfázisú Fronius Eco a 25,0 és 27,0 kW közötti teljesítmény kategóriákban tökéletesen megfelel a nagyméretű projektek valamennyi igényének. Könnyű súlyának és a SnapINverter szerelőrendszernek köszönhetően ez a transzformátor nélküli rendszer gyorsan és könnyen telepíthető beltéren és szabadban egyaránt. Ez az invertercsalád új szabványokat állít fel IP 66-os védettségi osztályával. Ezenkívül az integrált, minden pólust védő sztring biztosító foglalatok és az opcionális DC-biztosíték miatt nincs többé szükség sztring gyűjtődobozokra.

Fronius GEN24 Plus

A Fronius GEN24 Plus egy sokoldalú hibrid inverter beépített szükségáram-ellátással, amely ezáltal a legjobb rugalmas megoldást kínálja a napenergiával történő energiaellátásra. A Fronius GEN24 Plus egyedülállóan változatos megoldásokat kínál, legyen szó fotovoltaikus rendszerekről, tárolókról, szükségáram-ellátásról, hőről vagy elektromos mobilitásról. A Fronius GEN24 Plus 3,0 és 10,0 kW közötti teljesítményosztályokban elérhető.

Hozza ki a maximumot napelemes rendszeréből!

Az energiagazdálkodást, rendszerfigyelést és rendszervezérlést lehetővé tevő szoftvermegoldásaival a Fronius ellátja Önt minden eszközzel, amely a napelemes rendszer lehető leghatékonyabb és legrugalmasabb használatához szükséges.

A Fronius intelligens energiagazdálkodási funkciói lehetővé teszik, hogy saját maga növelje az önfogyasztási arányt, ami miatt Ön kevésbé fog függeni a közüzemi hálózattól. Ez különösen azoknak a rendszerkezelőknek fontos, akik használni akarják a saját maguk által generált energiát.

A Fronius rendszerfigyelő megoldásokat is kínál, amelyek tökéletes harmóniában működnek, lehetővé téve az Ön napelemes rendszerével kapcsolatos összes adat rögzítését és megjelenítését. A zavarokat és hibás működéseket a rendszer észleli, és hibaüzenetet jelenít meg a megfelelő időben, így a problémák gyorsabban szüntethetők meg. A folyamatos megfigyelés segítségével a napelemes rendszer hatékonysága és költséghatékonysága sokáig fenntartható.

Sok napelemes rendszer tulajdonos nem használja fel az összes általa generált napenergiát, hanem egy részét betáplálja a közüzemi hálózatba. Mind a rendszerkezelők, mind a közművek számára fontos, hogy képesek legyenek szabályozni ezt az energiabetáplálást. A Fronius ezért számos lehetőséget kínál, amelyekkel Ön is rugalmasan és az igényeknek megfelelően szabályozhatja a napelemes rendszer kimenetét.

Érdeklődne Fronius napelemes rendszer csomagjaink iránt?