Földünk védelmében

Szolgáltatások

TANÁCSADÁS

Átfogó, személyre szabott, ingyenes tanácsadás, mely kiterjed arra, hogy az Ön háza és kertje adottságainak, illetve az Ön igényeinek melyik típus felel meg, illetve már meglévő fűtési rendszeréhez legoptimálisabban melyik rendszer illeszthető.

Igyekszünk segítséget nyújtani abban, hogy az Ön számára leggazdaságosabb és legkedvezőbb alternatíva szülessen meg. Cégünk érdeke is az, hogy Ön elégedett legyen.

Célunk, hogy Önnek a legjobb megoldást kínáljuk, hogy Önt is az elégedett ügyfelek között üdvözölhessük.

TERVEZÉS

A jó rendszer az alapos tervezéssel kezdődik!

Tervezőmérnök kollegánk és cégünk több éves tapasztalata biztosíték a tökéletes rendszer működésére. A modern szoftvereknek köszönhetően a megtervezett rendszerek a legjobb hatékonysággal fognak sok-sok éven keresztül működni.

A rendszer alkotóelemeit kizárólag prémium minőségű anyagokból állítjuk össze. Minden felhasznált anyag rendelkezik német TÜV minősítéssel

KIVITELEZÉS

Cégünk munkatársai több éves kivitelezői tapasztalattal rendelkeznek, pontos, precíz, megbízható munkát végeznek, melyet megbízóink elégedettsége is bizonyít.

A mai gyorsan fejlődő világban, naponta jönnek létre új és újabb technikai berendezések, megoldások. Ezek megismeréséhez, megértéséhez elengedhetetlen a folyamatos képzés. Ezért tartjuk fontosnak szakembereink számára is a folyamatos oktatást, mert csak így fogunk tudni minőségi munkát végezni.

Mivel ezek a beruházások hosszú időre szólnak, ezért ajánlatos körültekintően kiválasztani a tervezéssel és kivitelezéssel megbízott céget.

Minden általunk telepített berendezésre 5 év kivitelezői garanciát vállalunk. Ez a hosszú garancia is biztosíték a minőségi munkára.

KARBANTARTÁS

Murphy törvénye szerint „ami elromolhat, az el is romlik” Ezt a szállóigét már régóta ismerjük, viszont ha megtudjuk előzni a meghibásodást,akkor miért fogadjuk el Murphy törvényét? Persze vannak olyan meghibásodások, melyek a leggondosabb karbantartással sem megelőzhetőek, de ha legalább azt megtesszük, amit lehet, már sok kiadástól és bosszúságtól kíméljük meg magunkat.

Cégünk többfajta műszaki berendezés telepítésével foglalkozik. Valamennyivel kapcsolatban végzünk karbantartást is.

}}

10 ÉV TAPASZTALAT

A tervezéstől az engedélyeztetésen át a kivitelezésig mindent elintézünk, hogy Ön csak élvezze az energiafüggetlenésget.

SZAKÉRTELEM

Cégünk a szakszerű kivitelezést garantálja. Elsődleges feladatunk a határidő betartása és a minőségi munka elvégzése.

ZZ

MINŐSÉGI TERMÉKEK

Általunk forgalmazott termékekre garanciát vállalunk, esetleges hibák esetén azt díjmentesen javítjuk.