Panasonic Aquarea HT

Ideális az utólagos felszereléshez: a zöld energiaforrás a meglévő radiátorokat fűti.

Cserélje le a hagyományos energiaforrást (például a gázt vagy olajat) az Aquarea HT berendezésre, de tartsa meg a meglévő régi típusú radiátorokat, hogy az otthonát a lehető legkisebb mértékben kelljen átalakítani. 9 és 12 kW között.

panasonic-logo
  • Hagyományos, magas hőmérsékletű (például öntöttvas) radiátorokkal felszerelt házakban az Aquarea HT Solution (Aquarea magas hőmérsékletű hőszivattyú) az ideális választás, hiszen az Aquarea HT 65 °C-os kilépő vízhőmérséklettel működik akár –15 °C-os külső hőmérséklet esetén is.
  • Az Aquarea HT önmagában is képes 65 °C-os víz előállítására.
  • A Panasonic Aquarea HT alacsony hőmérsékleten is kiemelkedően nagy hatásfokkal rendelkezik.
    Az új 16 kW-os modell teljes 16 kW-os teljesítményét akár –15 °C-os külső hőmérséklet esetén is biztosítja.
  • Az 16 kW-os modell tökéletesen alkalmas házakba vagy kereskedelmi létesítményekbe, utólagos felszerelésre, fűtésre és hűtésre, valamint használati meleg víz előállítására.

Éves megtakarítás az Aquarea HT használatával

Specifikáció

Az Aquarea HT akár 65 °C-os előremenő hőmérséklet előállítására is képes, így magas hatásfokú alternatívát kínál a magas hőmérsékletű radiátorokhoz csatlakoztatott olaj vagy gázkazánokkal szemben.

Zöld energiaforrás a meglévő radiátorokhoz

Az Aquarea HT (9 és 12 kW-os) lehetővé teszi a hagyományos energiaforrás (például a gáz vagy olaj) kiváltását a meglévő régi típusú radiátorok megtartásával, hogy az otthonát a lehető legkisebb mértékben kelljen átalakítani.

Aquarea HT: Jelentős megtakarítás és alacsony CO2-kibocsátás

A hagyományos fűtési rendszerek helyett alkalmazott Aquarea HT egyértelmű előnyöket kínál: Alacsonyabb CO2-kibocsátás, a jövőben is versenyképes üzemeltetési költségek. A Panasonic hőszivattyúk sokkal hatékonyabbak a fosszilis tüzelőanyagokkal működő kazánoknál, ezért hozzásegítik Önt a házával kapcsolatban kitűzött energiafogyasztási céljai eléréséhez.

Intelligens bivalens üzemmód

Az Aquarea bivalens vezérlő használatával immár lehetséges a különböző energiaforrások (kazán és hőszivattyú) kombinálása, így a rendszer a lehető leghatékonyabb működésre állítható.

Egyszerű telepítés

A levegő-hőszivattyúk egyszerűen telepíthetőek. Sem kéményre, sem gázcsatlakozásra, sem olaj-/gáztartályra nincs szükség. Telepítésükhöz mindössze egy tápcsatlakozó szükséges.

Hőszivattyú + kazán használati melegvíz-tartállyal, intelligens bivalens vezérlővel