EnerGo Investment

Itt járok: Termékek > Napelemes rendszerek > Hálózatra tápláló napelemes rendszerelemek > Napelem panel > JinkoSolar

JinkoSolar

 

A JinkoSolar vezető szerepet tölt be a napenergia iparban.

 

Tények

Minőség

Technológia

 Tények

Optimalizálás 

A napelem panelek optimalizálásának célja, hogy a napelem panelek számunkra a legnagyobb teljesítményt nyújtsák, még egy felhősebb időben is. Valamint a napelemek élettartalmát is megnöveljük az integrált optimalizáló beépítésével. 

 A JinkoSolar optimalizált napelemek a Maxim Integrated vezérlővel cellánkénti optimalizálást tesznek lehetővé. Ez azt jelenti, hogy nem az egész napelem teljesítménye csökken egy árnyék vagy egyéb szennyeződés esetén, hanem csak azok a cellasorok esnek ki a termelésből, melyek nem kap megfelelő fényt.

NAGYOBB TELJESÍTMÉNY! AKÁR PLUSZ 20% 

Az alábbi példákon szemléltetjük, hogy egy árnyék miképpen befojásolja a napelemek teljesítményét. A képen a napelem egy kis részét takarja el a felhő. Ez lehet egyéb szennyeződés, sérülés is.

 Hagyományos napelem modul Panelenként optimalizált napelem modul   Cellánként optimalizált napelem modul

 

A lenti képeken láthatjuk az árnyékolás vagy egyéb szennyeződés által megjelenő "meleg" pontokat. Ezek megjelennek egy rendszernél akkor is, ha nincs semmilyen zavaró tényező. Nem mindegy, hogy a panelek a többi panelhez képest belül vagy kívül vannak egy napelemes mezőben. A melegedés teljesítményromlást (legrosszabb esetben tűzet) illetve gyorsabb öregedést jelent a napelemek esetében.