EnerGo Investment

Itt járok: Termékek > Napelemes rendszerek > Hálózatra tápláló napelemes rendszerelemek > Inverter > Hálózatra tápláló inverterek > SMA

SMA

 

 

 

Az SMA számára a siker jelentése: vezető szerep a technológia terén, felülmúlhatatlan innováció, elkötelezett partnerség és nemzetközi tapasztalat. Világszerte mi vagyunk az egyetlen olyan beszállító, amelyik bármilyen modultípushoz és teljesítményre a megfelelő invertert kínálja kilowattól megawatt nagyságrendig. És ez vonatkozik a visszatápláló inverteresalkalmazásokra ill. szigetüzemre és szünetmentes üzemre is.

A világszerte piacvezető SMA napelemes rendszerek szolár invertereinek és monitorozó rendszereinek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Minden napenergia hasznosító üzem legfontosabb technológiai elemeként és középpontjaként az SMA szolár inverterei a napelemek által előállított áramot visszatáplálható váltóárammá alakítják. Továbbá intelligens rendszerirányítókként ezek felelősek a termelés monitorozásáért és a visszatáplálás felügyeletéért. A nagy hatékonyság mellett az SMA invertereit a hosszú élettartam és vonzó árak jellemzik.

Akik napenergia hasznosító üzem létrehozása mellett döntenek, hosszú távú megtérülésre számíthatnak befektetésükkel. Az SMA egy helyen kínál piacvezető technológiát és professzionális szolgáltatásokat. Szolgáltatásunk magában foglalja a szokásos ötéves jótállási időszakot minden inverterre, valamint számos további szolgáltatást és szerződési lehetőséget akár 25 éves érvényességgel. A Sunny Boy és Sunny Mini Centralinvertereink gyors berendezéscsere szolgáltatása garantálja, hogy még a legrosszabb esetben is minimális legyen az üzemszünet. És amennyiben közvetlen támogatásra van szüksége, szerviz vonalunk szakértői örömmel állnak rendelkezésére.

 

 

  

 SMA Sunny Boy TL SMA Sunny Boy HF  SMA Sunny Tripower

 SMA SUNNY BOY TL

 SMA SUNNY BOY HF

SMA SUNNY TRIPOWER 5 - 8 kW

 TOVÁBB TOVÁBB  TOVÁBB 

 

 SMA Sunny Tripower8-  SMA Sunny Tripower17  SMA Sunny Tripower 60

 SMA SUNNY TRIPOWER 9 - 12 kW

 SMA SUNNY TRIPOWER 8 - 17 kW

 SMA SUNNY TRIPOWER 60

 TOVÁBB TOVÁBB   TOVÁBB